UPDATEHej hopp alla glada ( & alla andra med för den delen..! )

Idag har jag varit på föreläsning, sen har jag fixat lite till en inlämning som jag tänkte skulle bli klar idag.

Imorgon far jag & Martin till Stockholm en snabbis för en tripp på IKEA & hämta säng & sängbord. 

I övermorgon ska vi ha någon typ av inflyttnings/grillfest. Det blir nog himla bra tror jag, bara vädret är med oss.Något mer jag kan dela med mig av? Jo, vi har en riktigt populär tvättstuga verkar det som. Finns inte en enda tvättid så långt ögat kan nå, första lediga tiden är om 8 långa dagar.  Och till saken hör att vi inte har varit så bra på att tvätten den senaste tiden så tvättberget liknar typ MountEverest i storlek. Hm, ingen bra kombo.
Som man bäddar får man ligga, som det så fint heter.


Vad ska ni göra i helgen? :)

NYINFLYTTAD

Den här skönheten fick följa med mig hem efter en heldag i Norrköping. Har länge velat ha en kandelaber & jag hade sån tur - både billig & sista exemplaret som fanns kvar i affären. - TUR!


ENDORFINERTJOHO! Ett pass senare & nu känner man sig glad & pigg!TRISTA DAG

Den här dagen har varit himla trist. Böckerna jag har beställt har fortfarande inte kommit, så jag har inget att plugga. Det kanske låter skönt, men nu börjar det bli lagom trist att inte sysselsätta sig med något vettigt. Hoppas böckerna kommer snart!

Imorgon blir det en tripp till Norrköping med tjejerna från klassen. Det blir mysigt & skönt att komma iväg lite.

Nä, nu ska jag ta en promenad till friskis och spinna. Sen blir det att titta på mitt favvoprogram: En unge i minuten.Hoppas er vecka startade bra, om inte kommer det en ny dag imorgon!- en uttråkad emma.


HAIR

Nu under förmiddagen har barret varit i fokus.

Denise har nämnligen varit här & fixat! Sen fixade jag lite på Denise också. (. . . jag la i lite färg, mer komplicerade grejer än så vågar jag mig inte på! )

                    
Snart blir det träning med frisören. Sen ikväll kommer lillasyster hit & ska sova över sista natten innan familjen kommer hem.  Det blir mys! ♥

RSS 2.0