!

Efter 1 månads tids pendlande upptäckte jag NU att man kunde böja ned stolsryggen på bussen. Lite av ett "hallelujah-moment", kan man säga, med tanke på hur många gånger jag försökt somna i dessa otroligt bekväma säten..hrm. Men bättre sent än aldrig.
Nu ska jag försöka sova en timme, med stolsryggen ned!


So long!


GODMORGON

Godmorgon från mig på bussen. Nu är det dags för praktik igen. Lagom trött men det finns ju kaffe. Länge leve kaffe!

Förresten, intervjun gick bra igår. 😊


HÅLL TUMMARNA IDAG

Igår var det alla hjärtans dag. Jag kom hem från övernattning på praktiken och möttes av en god middag & rosor på bordet, då blev jag glad!

Idag ska jag på arbetsintervju, håll tummarna är ni snälla!


FANTASTISK DAG

Igår fick jag & tjejerna i klassen besöka Cancer Center Karolinska och Radiumhemmet. På CCK fick vi lyssna på otroliga föreläsningar från landets och världens främsta professorer. Det var riktigt häftigt och man blev så imponerad av den utveckling som sker, den betydelse som forskningen har, men också hur fruktansvärd "smart" och ond cancer är . Det krävs otroliga resurser. Vaccinera sig mot de virus som kan orsaka cancer, rök aldrig och utsätt dig inte för stora UV-ljus, livsstil och vanor... Att följa det är en billig förebyggande försäkring mot cancer.

Besöket på Radiumhemmet var också spännande. Vi fick gå in i ett strålbehandlings rum och fick veta hur allt gick till. Men det kändes samtidigt väldigt obehagligt där.

Dagen slutade med att vi gick på restaurang i Gamla Stan, härlig avslutning på dagen.

Sådana dagar skulle jag vilja göra om många gånger, jag blev så imponerad av dessa människor och deras kunskaper, riktigt häftigt.


Nu sitter jag på bussen till mitt äskade Katrineholm mot praktiken!
Hoppas ni får en trevlig och ledig lördag!


LÖRDAG

Nu sitter jag & myser med min favorittjej! Härlig lördag! Ikväll blir det melodifestivalen. :)


RSS 2.0